Over ons

Magazijnbeheer op rolletjes? Dat is voor Thiel Systems geen enkel probleem. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en levert uiteenlopende gebruikersvriendelijke en veilige opslag- en handlingsystemen, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Hoge efficiency door verbetering van de intralogistiek is perfect realiseerbaar: ‘Thiel beats chaos!’

Alle Thiel-systemen zijn zodanig ontworpen dat zwaar materiaal handmatig binnen kraanbereik kan worden gebracht. Uitnemen wordt hierdoor uiterst overzichtelijk, eenvoudig en ergonomisch verantwoord. De compact opgezette systemen zijn ruimtebesparend en bovendien optimaal toepasbaar in een ‘lean’-productieproces. Door de modulaire opbouw zijn de systemen, die geschikt zijn voor uiteenlopende materialen en branches, altijd aan te passen. Zo wordt een klant in staat gesteld het systeem naar eigen behoefte in te delen en uit te breiden.

Met Thiel Systems kiezen klanten altijd voor een totaaloplossing. In samenspraak wordt het meest ideale logistieke plan uitgedacht en ontworpen. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn wordt bij het implementeren van Thiel-systemen altijd gefocust op continuïteit en verbetering van het rendement van het bedrijf waarvoor het systeem ontworpen wordt. Klanten zijn daardoor altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en veelzijdig product dat daarnaast ook een substantiële meerwaarde biedt.

Thiel Systems richt zich met name op de Europese markt, beschikt over een uitgebreid verkoopnetwerk en werkt daarbij samen met diverse buitenlandse partners. De gemotiveerde en vakkundige medewerkers staan garant voor gedegen advies en zijn in staat snel te handelen in het contact met de klant. Zij vormen dan ook het eerste aanspreekpunt, terwijl ook het hoofdkantoor in Mierlo (NL) voor de nodige ondersteuning zorgt.